(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Livrare si Transport

Livrarea produselor:

Toate comenzile adresate ePont beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, fara a se impune o limita minima pentru valoarea comenzii.

Livrarea produselor se realizeaza in tara cu firme de curierat rapid, iar in Bucuresti si zonele limitrofe se poate realiza atat de catre personalul propriu cat si de catre firmele de curierat rapid.

Toate produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt insotite de factura si certificat de garantie, fiind asigurate pe tot parcursul transportului pana la destinatie. Pentru o protectie mai buna a produselor, ePont va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.

Pretul produselor nu include servicii de instalare decat daca este specificat explicit.

Taxe de transport:

Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea totala a produselor.

Costul de transport se calculeaza in functie de greutatea produselor

Termen de livrare:

Termenul de livrare  poate  varia in functie de produsul comandat, de disponibilitatea sa, de modalitatea de plata si de modalitatea de transport aleasa.

In cazul in care produsul comandat este temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.

Pentru livrarea prin curier propriu, termenul  de  livrare obisnuit se incadreaza intre 1 (una) si 3 (trei) zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.

In cazul platii prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul debitarii contului societatii, iar plata se realizeaza pe baza unei facturi proforme emise de catre firma noastra.

In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilite de agent pentru livrare, ePont va pastra bunurile comandate timp de 5 (cinci) zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi gasit, comanda va fi anulata.

Daca doriti ca produsele comandate sa fie livrate intr-o anumita zi si intr-un anumit interval orar, notati aceste informatii in rubrica Adauga un comentariu despre comanda de pe pagina de comanda. Comenzile vor fi livrate la data si ora stabilite in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.