(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Boiler Ariston Velis Premium 100, 100 L, 1500W, 8 bari, Afisaj LED, Argintiu

Cod produs: Velis Premium 100

Boiler Ariston Velis Premium 100 Zoom

2 ani garantie standard
Acest produs nu mai face parte din oferta ePont.ro
 
Comenzi telefonice: 0744 700 088
Comenzi prin email: office@epont.ro

Fii primul care evalueaza acest produs.

Informatii produs

  Detalii

  Boiler Ariston Velis Premium 100, 100 L, 1500W, 8 bari, Afisaj LED, Argintiu

  Boiler electric de perete cu acumulare, capacitate rezervor 100 litri, putere 1500 W, presiune maxima 8 bar, temperatura maxima de lucru 80 ºC, rezervor inerior din titan armat cu sticla, testat la 16 bari, timp redus de asteptare, functie Eco, functie nanomix, functie best, istalare multipozitie, timp de inclazire (ΔT=45ºC) - 3:42 ore, doua rezervoare separate legate in serie printr-un by-pass, posibilitate de programare zilnica, doi anozi interiori din magneziu, doua flanse cu cinci suruburi, izolatie termica substantiala, supapa se siguranta pentru controlul presiunii testata la 8 bari, pachet ABS, ecran tactil fin, dimensiune cm (I x L x A) 127.5 x 40.5 x 27 , culoare argintiu, garantie 7 ani pentru corp si 2 ani pentru componente


   

  Programare - Velis Premium ofera posibilitatea programarii automate pentru pregatirea apei calde. Puteti programa doua momente diferite ale zilei pentru dus, iar sistemul va fi pornit si oprit in functie de aceasta, pentru a economisi energie. Apasand butonul Mode puteti selecta intre: modul manual - utilizarea conventionala, similara cu cea a boilerelor standard, si modul program - puteti alege intre temporizatoarele inteligente p1, p2 sau p1&2 (orele pentru dus) in functie de programul dvs. zilnic. Velis Premium va va oferi apa calda exact la orele specificate, facilitand un nivel maxim de confort si flexibilitate si permitand o reducere considerabila a consumului de energie.

  Nanomix - Atunci cand este utilizat un boiler cu rezervor, fiecare cerere de apa calda trebuie compensata prin intrarea unei cantitati de apa rece in rezervor. Cu ajutorul deflectorului sau special, sistemul Nanomix permite o amestecare mai lenta a apei, pastrand astfel temperatura interna la o valoare mai ridicata 

  Nanomix+Best - Termostatul este foarte sensibil si este instalat pe elementul de incalzire, efectuand o diagnoza continua pentru a raspunde nevoii de a utiliza apa calda pe perioade lungi. Datorita nivelului sau ridicat de precizie si fiabilitatii cardului, apa calda din rezervor poate fi incalzita pana la temperatura de 80 ºC.

  ABS - Pachetul ofera o serie de functii care sporesc atat siguranta utilizatorului, cat si pe cea a produsului. Acesta permite utilizarea sigura a boilerului, reducand riscul de defectare a acestuia. Functia de anti-bacterii, anti-incendiu, autodiagnoza, anti-uscare, anti-inghet.

  Instalare multi pozitie - Pe langa designul inovativ, gama Velis e caracterizata si prin posibilitatea instalarii atat vertical, cat si orizontal. Datorita proiectarii componentelor interne, precum si a display-ului, produsul poate fi instalat in diferite pozitii garantan usurinta in utilizare, precum si o functionare optima.

  Super plat - Ariston a gasit echilibrul perfevt intre dimensiunile reduse, economia de energie si designul inovativ, transformand boilerul electric intr-un aparat modern. Boilerele din gama Velis au o adancime de numai 27 cm, si pot fi montate atat in baie, cat si in bucatarie.

  Timp de asteptare redus - Datorita structurii sale interne specifice cu 2 boilere separate, gama Velis permite o stratificare optima a apei, diminuand timpul de incalzire necesar pentru un dus. Astfel, aveti mai mult timp pentru dumneavoastra, reducandu-se timpul de asteptare in comparatie cu cel al boilerelor obisnuite. Timpul de incalzire este redus cu pana la 60 %, la o ora la o capacitate de 80 litri.

  Titanium Plus - O noua tehnologie care utilizeaza emailarea cu titan pentru un plus de protectie

  Izolatie poliuretan - Material de izolare lipsit de CFC, ce corespunde cu cele mai noi cerinte cu privire la protejarea mediului.

  Functia Eco - are capacitatea de a memora particularităţile de utilizare: aceasta stochează în memorie perioadele din zi în care folosiţi apă caldă, făcând ca apa să fie gata de utilizare în momentul respectiv şi în cantitatea pe care o folosiţi în mod obişnuit, reducând astfel la minimum pierderile de energie (reducerea consumului de energie cu 10%). În restul timpului, sistemul păstrează o rezervă de apă caldă la o temperatură minimă de siguranţă (45 grade).

Specificatii tehnice

  Specificatii tehnice

  Producator Ariston
  Tip alimentare boiler electric
  Capacitate 100 litri
  Putere (W) 1500
  Presiune maxima (bar) 8
  Temperatura maxima (ºC) 80
  Timp de incalzire (ΔT=45ºC) 3:42'
  Tip afisaj digital
  Izolatie poliuretan
  Rezervor interior din titan armat cu sticla, testat la 16 bari
  Supapa hidraulica de siguranta da, testata la 8 bari
  Anod doua, din magneziu
  Tip comanda prin atingere
  Dimensiuni (IxLxA) cm 127.5 x 49 x 27
  Culoare argintiu
  Garantie 2 ani
Opinii

  Spune parerea ta

  Iti spui parerea despre: Boiler Ariston Velis Premium 100, 100 L, 1500W, 8 bari, Afisaj LED, Argintiu

CMS tab